Ja,hogy �n az vagyok! :D N�zd meg ink�bb az inf�lapjaim :D pl. a www.rockerek.hu -n vagy a www.vampirefreaks.com -on . Mindkett�n mansonka5 n�ven futok. Ha m�r annyira �rdekellek :D
Szent P�l �s Jeremos! Azt a k�nkeserves kirelejzum�t! Mindig is tudtam hogy nagy az Isten �llatkertje,de hogy ennyire.... mindegy. ez belga f�rum. ne az �n nickemmel foglalkozz Edit,k�rlek.
Edit,ki k�rte hogy belepof�zz,f�leg ha s�t�t vagy mint az �jszaka? Ezt a k�vetkeztet�st mib�l vontam le? Abb�l k�rlek,hogy �gy ugatsz, hogy azt sem tudod mir�l van sz�... Hova tov�bb,ki kiv�ncsi a v�lem�nyedre?
Am�gy a v�lasz itt van,nesze: HOL VOLT,HOL NEM VOLT, R�K�NAK (AKI �N VAGYOK) VOLT MEGISMERKEDETT EGY FASZIVAL 2000.OKT.14.�N AKIVEL AZT�N 2�VET LEH�ZOTT,S EZ A FASZI �GY NEVEZETT EL, EZT A BECENEVET AKASZTOTTA R�M. HOGY MI�RT? AZT TESS�K T�LE MEGK�RDEZNI.
Amiket szeretek: Aur�ra,PICSA,C.A.F.B.,Sokol 403, Soffi, De Facto, Belga, Hiperkarma,Sickratman,Titusz and the Carbonfools, Omega, Nirvana, Hole... etc... na most sz�lj.... BAAAAJ????
Annyira szeretem az ilyen szellemi n�v�kat... att�l hogy Mansonka a becenevem,elhoheted dr�ga,hogy ez nem okvetlen azt jelenti, hogy szeretem is... Hova tov�bb,egyenesen ki nem �llhatom M.Manson-t. M�g valami? Valami okosat k�rdezz m�g l�gyszives. S az, hogy sokf�le zen�t szeretek,csak azt t�kr�zi, hogy nyitott gondolkod�s� l�ny vagyok, aki nem gy�p�s�d�tt be a keretek k�z�...
H�H� TEGNAP VETTEM MEGA BELGA 3-AT, AMI EGY KB. DUPLA ALBUM LETT (BOKORPUSZTA & ZSOLTI A B�KA), DE SZ�KINCS�GYILEG EGY KICSIT CSAL�DNOM KELLETT A PUSZT�BA, M�G EGY FOKKAL POPUL�RISABB.... A B�K�S R�SZ VISZONT ELMEBETEGRE SIKER�LT... (FEH�RL�FIA MESE ELREPPELVE ILL. ZSOLTI B�KA JACKIE CHAN-MEGSZ�GYEN�T� KARAT�JOZ�SA)